1 de 10

Prades celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major de Tardor

Les festes arrenquen aquest divendres al vespre amb el pregó a càrrec de la Cooperativa Agrícola de Prades

per Antonio Ramos Llauradó, 13 d'octubre de 2022 a les 13:13 |

Prades celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Tardor, amb diversos actes variats per a totes les edats. La celebració arrenca aquest divendres, a partir de les 20 hores a la Sala 1 d'Octubre del Centre Cívic, amb el pregó, que enguany va a càrrec de la Cooperativa Agrícola de Prades amb la col·laboració de Pep Riera i l'acompanyament musical de Joan Reig.

 

[tweet]1578717540171206656[/tweet]

 

En acabar el pregó, es farà la presentació del llibre 'Cooperativa Agrícola de Prades, 75 anys d’esforços', a càrrec d'Antoni Jordà i l'Associació Els Tamborinos. La jornada es tancarà amb un pica-pica per a tothom.

 

Música i espectacle infantil durant el cap de setmana

El dissabte continuarà la Festa Major amb el concert de l'Orquestra Saturno, que començarà a les vuit del vespre al Centre Cívic. A les onze de la nit, l'Orquestra Saturno obrirà el ball de Festa Major i a continuació serà el torn de Band The Rock i DJ Bacardit.

 

La jornada de diumenge arrencarà a les 12.30 hores amb l'animació musical a la plaça Major i als carrers del poble a càrrec de la Bandarra Street Orkestra. Els actes festius es clouran a les sis de la tarda amb l'espectacle infantil de Set de So al Centre Cívic.

Participació