El patge dels Reis d'Orient arriba a Tarragona: tres dies recollint cartes

L'emissari de Ses Majestats rebrà els infants tarragonins fins al dimecres 4 de gener al Palau Municipal de l'Ajuntament de Tarragona

02 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:51h

Una vegada el Magatzem Reial va tancar portes el passat divendres i després de la revetlla de la nit de Cap d'Any, aquest dilluns, i fins al dimecres 4 de gener, el patge reial estarà al Pati Jaume I del Palau Municipal de l'Ajuntament de Tarragona per recollir les cartes als Reis d'Orient dels nens i nens de Tarragona. Un dels ajudants de Melcior, Gaspar i Baltasar rebrà els infants de la ciutat entre les 18 i les 20 hores.

 

Una vegada hagi recollit les cartes, el patge les farà arribar a Ses Majestat, que el pròxim dijous 5 de gener arribaran per mar a la ciutat de Tarragona. Està previst que el vaixell de Melcior, Gaspar i Baltasar arribarà al barri del Serrallo a les 18.15 hores per saludar grans i petits des de la balconada del Teatret del Serrallo i començar posteriorment la Cavalcada abans de repartir regals durant la nit més màgica de l'any.

 

Cal recordar que durant aquestes dates de Nadal, Tarragona ha programat una intensa agenda d’actes familiars per gaudir de les festes, que van des del Parc Infantil de Nadal fins a la tradicional representació dels Pastorets. Tot un ventall d’activitats que es poden consultar a la pàgina web habilitada per l’Ajuntament de Tarragona.