El Morell ho té tot a punt per a l'arribada dels Reis d'Orient

La Cavalcada de Reis començarà a les 18 hores des de l'avinguda Catalunya del municipi del Tarragonès

02 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:51h

El Morell ja ho té tot a punt per a rebre Ses Majestats els Reis d'Orient aquest pròxim dijous 5 de gener a la tarda. La cita al municipi del Tarragonès anirà acompanyada de torxes, carrosses, il·lusió, màgia i el repartiment de regals casa per casa. En aquest sentit, la Cavalcada de Reis tindrà lloc a partir de les 18 hores des de l'avinguda Catalunya del municipi.

 

L'endemà, divendres 6 de gener, a les 19.30 hores es posarà punt final a les festes de Nadal amb l'actuació del grup Teatre La Sala, que tornarà a representar la seva 'Història d’uns pastorets', que el passat 28 de desembre ja va posar dempeus i va fer gaudir tot el Teatre Auditori del municipi. Aquestes representacions són solidàries, ja que una part dels beneficis de la venda d’entrades es destinen al Banc d’Aliments del Morell.

 

Final d’any ben intens

D'altra banda s'ha de recordar que els darrers dies del 2022 han estat plens d’activitat, sobretot per a les morellenques i morellencs més petits. Des del Tió fins a l’Home dels Nassos, passant per tres dies d’un Parc de Nadal d’allò més divertit, el Patge Reial i la recollida de cartes per als Reis d'Orient, o el Sopar de Cap d’Any, que va reunir més de 300 persones al pavelló municipal del Morell.