Més d'una trentena d'activitats de la Conselleria de Joventut aquest hivern

Les inscripcions per a les propostes s'obren aquest dimarts a la tarda

09 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:46h

Aquest dimarts 10 de gener, a partir de les 17 hores, s'obriran les inscripcions per a les activitats de la programació d’hivern que impulsa la Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona, amb la coorganització de persones joves, entitats i col·lectius que promouen accions dirigides a aquestes franges d’edat.

 

En aquest sentit, la programació proposa 14 aules temàtiques, amb espais setmanals habituals d’activitat educativa com l’aula de cuina, de teatre, dansa, aprendre a estudiar, LGTBIQ+, japonès, fotografia i vídeo, així com les novetats d’aquest trimestre, com són l’aula d’iniciació a l’skate o la d’iniciació al xinès. 

 

Per celebrar el Carnaval i anticipar-nos adequadament, una altra de les novetats serà el taller de construcció d’andròmines disfressades, en què l’objectiu serà construir i tematitzar un carretó escollit pel grup participant per participar en la Baixada del Pajaritu del dia 18 de febrer. Alhora, també s’oferirà un taller de maquillatge per a disfresses de carrer.

 

Celebració de l'Any Nou Xinès a l'Espai Jove Kesse

D'altra banda, L’Espai Jove Kesse celebrarà l’Any Nou Xinès, a través de tallers i activitats de pintura, de cuina i de jocs tradicionals, a més de poder gaudir de danses i cants tradicionals gràcies a la implicació dels estudiants xinesos de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que apropen aquesta celebració a la ciutat. 

 

En el marc de les accions de Cultura Kesse d’espectacles i exposicions, es destaca el nou cicle 'Entre lletres', un micro obert de poesia que s’oferirà dos vespres de divendres i també la novetat del cicle 'Què sé jo?', en què s’aproparà al públic jove personatges coneguts de la ciutat, en un espai de diàleg i intercanvi.

 

La música d’Ona Mae i Selva Nua o l’espectacle de Flamenco Queer, dins dels actes de Tarragona Sona Flamenc, les exhibicions de les aules temàtiques i les exposicions de l’alumnat de Batxillerat Artístic de l'Institut Martí i Franquès i de projectes finals d’alumnes de l'Escola d'Art i Disseny, complementen la programació d’aquest cicle habitual dels divendres al vespre a l’Espai Jove Kesse.