El Parc de Nadal de Reus rep més de 15.000 persones en la seva 42a edició

L'esdeveniment va tenir lloc instal·lacions de FiraReus, al Tecnoparc, entre el 27 de desembre i el 4 de gener

09 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:46h

El Parc de Nadal de Reus ha rebut enguany la visita de més de 15.000 persones. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia de la Covid-19, el 42è Parc de Nadal tornava a les instal·lacions de FiraReus, al Tecnoparc, del 27 de desembre al 4 de gener, en horari de 15 a 21 hores, i l'afluència de visitants ha estat similar a la de 2019.

 

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha valorat molt positivament l’acollida d’aquesta edició i ha afirmat que «el Parc de Nadal és un espai d’èxit any rere any perquè posa a l’abast de les famílies una oferta molt variada que permet passar una tarda entretinguda amb la canalla, en un ambient familiar, tranquil i divertit».

 

Cuerba ha afegit que «les activitats proposades, tant de tallers com jocs, activitats esportives o la ludoteca, han tingut molt bona acceptació i una alta ocupació cada dia».

 

Novetats destacades de l'edició d'enguany

Enguany es va implantar un canvi en els horaris amb el tancament del parc el dia 31 de desembre i l’obertura el dia 1 de gener de 16 a 21 hores. En aquest sentit, cal recordar que habitualment es tancava el dia 1 de gener i s’obria el 31 de desembre. El canvi ha estat positiu, ja que l'afluència registrada va ser superior a l'habitual.

 

Així mateix, per fomentar l’atenció a la diversitat, els dies 29 de desembre i 2 de gener es va reservar l’Hora Tranquil·la. Durant aquest temps, el soroll de les instal·lacions es va reduir, ajudant que el públic amb TEA i hipersensibilitat auditiva poguessin gaudir de les activitats del Parc de Nadal de Reus.

 

Entitats, empreses i organismes participen activament en aquesta edició del Parc de Nadal

Segons ha explicat l'Ajuntament de Reus en un comunicat, més de 60 entitats, empreses i organismes han participat activament en el 42è Parc de Nadal, fent possible les activitats que singularitzen aquest esdeveniment i que responen a la diversitat d’interessos dels infants.

 

L’edició d’enguany ha tornat a ocupar la totalitat de l’espai cobert interior disponible de Fira Reus, amb més de 6.000 metres quadrats, i l’àmplia zona exterior del recinte firal.