Lliuren els premis de la segona edició del Concurs de Pessebres del Morell

L'alcalde Eloi Calbet i les regidores Mònica Casas i M. Jesús Valldosera van ser els encarregats de fer el lliurament dels guardons

09 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:46h

L'Ajuntament del Morell va lliurar aquest passat dissabte els premis de la segona edició del Concurs de Pessebres del municipi. Així, l’alcalde Eloi Calbet i les dues regidores de l’àrea de Cultura i Festes, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera, van visitar personalment els tres pessebres guanyadors.

 

El primer premi ha estat per M. Àngels Aubia Martí, que a casa seva munta un espectacular pessebre on, fins i tot, hi havia una representació a escala d’alguns indrets emblemàtics del Morell, com la parròquia de Sant Martí o la plaça de la Font.

 

El segon premi se l’ha endut M. Pilar Giner Vilarrubí, amb un pessebre ple de detalls que ocupa un lloc preferent al seu menjador, amb el seu cel estrellat, les seves llums, el seu riu i els elements més tradicionals.

 

Finalment, el tercer premi ha reconegut el pessebre de la família Trejo Ruiz, en què es nota la mà de l’Abril, el Matías i la Maria. També amb les seves estrelles, casetes fetes a mà amb material reciclat o, fins i tot, un riu fet de paper d’alumini.

 

Una quinzena de participants han pres part en el concurs

Les regidores de Cultura i Festes han destacat que «la ciutadania ha tornat a respondre molt bé i el concurs ens ha permès entrar a les cases de morellenques i morellencs que viuen intensament aquestes festes». En aquest sentit, una quinzena de persones van participar en el concurs, penjants a les xarxes socials els seus pessebres per compartir-los amb tot el municipi.

 

Tal com es va fer en la primera edició, enguany la regidoria també ha considerat oportú que totes les persones participants rebin un petit detall, que ja poden recollir a les oficines del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres i de 16 a 20 hores.