'The New York Times' destaca Tarragona com una de les millors destinacions del 2023

El diari nord-americà lloa la gastronomia, la cultura, les tradicions i el llegat romà de la capital tarragonina

13 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:40h

El diari 'The New York Times' ha inclòs Tarragona en la seva llista de 52 destinacions per a visitar durant l'any 2023. El rotatiu nord-americà situa la capital tarragonina en la posició número 31, destacant els seus atractius turístics i gastronòmics. Així mateix, el diari editat als Estats Units posa en valor el fet de ser una ciutat portuària, artística i poc coneguda, així com el llegat romà, que «converteix la ciutat en un museu a l'aire lliure».

 

 

La publicació defensa que Tarragona és una «rica alternativa cultural» a Barcelona. En l'interactiu publicat en la seva edició digital, 'The New York Times' també destaca les tradicions de la ciutat, com els castells, la salsa de romesco o 'anar a tocar ferro'. Entre els llocs rellevants que recomana el diari nord-americà hi ha el Serrallo, la Rambla Nova i el Balcó del Mediterrani.

 

El rànquing de '52 llocs on anar el 2023' del NY Times està encapçalat per Londres, Morioka (Japó) i el Parc Tribal Monument Valley Navajo, als Estats Units. Cal destacar que en aquesta llista també hi ha Madrid, situada en la posició 44.