Un greu robatori al Montmell deixa sense protecció dels ADF tot el Baix Penedès

Els responsables dels fets també s'han endut la placa solar que subministrava electricitat a l'edificació

16 de gener del 2023

Un acte vandàlic ha provocat destrosses importants a la caseta de guaita del municipi del Montmell, a la comarca del Baix Penedès, segons ha denunciat la Federació Agrupacions de Defensa Forestal Penedès i Garraf (ADF PG). En aquest sentit, els responsables dels fets s'han endut el repetidor de ràdio, tots els seus accessoris i, fins i tot, la placa solar que subministrava electricitat a l'edificació.

 

 

En una piulada a la xarxa social Twitter, la Federació ADF PG ha titllat l'acció «d'acte vandàlic sense precedents» i ha alertat que a conseqüència d'aquests fets, tota la comarca del Baix Penedès s'ha quedat sense cobertura d'ADF.

 

Aquesta mala notícia arriba després que el Montmell aconseguís, la setmana passada, una de les seves reivindicacions. Es tracta de la posada en marxa el servei de bus escolar per als alumnes que fan batxillerat.

 

Aquesta era una mancança que hi havia des de principis de curs, ja que el Consell Comarcal només cobria els alumnes d'ESO, i s'havia convertit en una reivindicació per al municipi. 

 

Gràcies a un acord amb el Consell Comarcal del Baix Penedès es va aconseguir que els alumnes del Montmell, els quals han d'anar a l'institut Coster de la Torre de la Bisbal, tinguin transport escolar. El conveni s'aplica només aquest curs 2022-2023, tot i que hi ha possibilitats d'ampliar-lo en el futur.