El Teatre Auditori del Morell estrena la temporada amb 'Per què balla en Jan Petit?'

La primera cita del 2023 es podrà veure aquest dissabte 21 de gener

16 de gener del 2023

L’escenari del Teatre Auditori del Morell acollirà aquest dissabte la primera cita de la nova temporada, impulsada des de la Regidoria de Cultura i Festes del consistori morellenc. Així, 'Per què balla en Jan Petit?', a càrrec de la companyia Teatre de l’Aurora, serà la primera obra que es podrà veure al municipi aquest 2023, en concret, dissabte 21 de gener a les 19 hores.

 

Es tracta de la fascinant història d’una revolta feta cançó, una proposta familiar recomanada per a majors de 8 anys. Tres trobadors de llegendes, que recorren el món cercant antigues històries, viatgen a Vilafranca de Roergue, un poble situat a l’antiga regió d’Occitània, per descobrir-nos la veritable història d’en Jan Petit.

 

I és que el protagonista de la popular cançó infantil que tothom ha ballat no va ser un bufó ni un joglar: va ser un barber occità que va liderar una revolta popular sense precedents que va desafiar a la poderosa monarquia francesa. Com va aconseguir un barber que un país oprimit s’aixequés contra els abusos del rei francès?

 

Entrades a la venda

Les entrades anticipades tenen un preu de 8 euros i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com telemàticament, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades tindran un preu de 10 euros. Finalment, els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

 

Aquest és el primer espectacle de la temporada morellenca, que s’allargarà fins al mes d’abril i que inclou circ, teatre o música, i a la qual posarà el punt final la vuitena edició de la PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell.