Alerten d'una onada de robatoris en masies de l'Alt Camp

Per la seva banda els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 32 anys com a presumpte autor d'un robatori amb força en una d'elles

16 de gener del 2023

Diversos veïns denuncien una onada de robatoris en diferents masies dels termes municipals de Valls, Vallmoll i Nulles. En aquest sentit, el passat dia 12 de gener els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 32 anys com a presumpte autor d'un robatori amb força en una d'elles.

 

Segons informa El Vallenc, una patrulla dels agents va poder fer la detenció només dues hores després d’haver-se efectuat el robatori, ja que els propietaris de la masia van presenciar el robatori i van donar l'avís als Mossos.

 

Al voltant de les 18.00 h, els agents van localitzar l'individu amb els diferents objectes robats, gràcies a la descripció proporcionada pels propietaris, en un magatzem del carrer del Gas de Valls.

 

L'endemà dels fets, el detingut va passar a disposició judicial i va ser posat en llibertat amb càrrecs. A causa de l'onada de robatoris, els Mossos d'Esquadra han reforçat el dispositiu de vigilància a la zona.