Hitachi invertirà a Tarragona: obrirà un centre d'enginyeria digital

Serà un dels quatre centres que GlobalLogic, filial de la companyia, instal·larà a Espanya en els pròxims anys

17 de gener del 2023

GlobalLogic, filial del gegant japonès Hitachi, ha anunciat aquest dilluns que realitzarà una important inversió a Espanya amb l'obertura de diversos centres d'enginyeria digital. En aquest sentit, la companyia preveu obertures a València i Màlaga en una primera fase i, posteriorment, a Tarragona i Madrid. Aquests quatre seran els primers centres d'operacions al sud d'Europa i es preveu que generin 2.500 i 3.000 llocs de treballs en els pròxims tres anys.

 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha reunit aquest dilluns amb el conseller delegat de GlobalLogic, Nitesh Banga, en la qual han tractat el desplegament de la companyia a Espanya amb diversos centres d'enginyeria digital. GlobalLogic està especialitzada en enginyeria de software, digitalització i programari avançat.

 

GlobalLogic es compromet amb Espanya

En la seva trobada amb el president del govern espanyol, el màxim executiu de GlobalLogic ha destacat el compromís per Espanya i l'aposta per la digitalització. En aquest sentit, Banga ha remarcat les fortaleses d'Espanya, amb un capital humà d'alt valor afegit.

 

Així mateix, Pedro Sánchez també ha destacat l'important atractiu d'Espanya per a atreure talent internacional, després de l'aprovació de la llei d'empreses emergents i ha emfatitzat el compromís del seu govern per la digitalització del país en àrees com el 5G, els semiconductors, la ciberseguretat, la intel·ligència artificial i l'economia de les dades.

 

«Espanya atrau inversió verda i digital», ha destacat en el seu perfil oficial en Twitter el president del govern espanyol. «Apostem per la cohesió territorial i una transformació digital inclusiva, amb col·laboració entre el sector públic i el privat», ha afegit Sánchez.