Un incendi en una caravana acaba enfonsant la coberta d'una casa de Bonastre

La virulència de les flames va fer que l'habitatge quedés totalment afectat

18 de gener del 2023

Gran ensurt durant la nit d'aquest dimarts, 17 de gener, al municipi de Bonastre, ubicat al Baix Penedès. Els Bombers de la Generalitat van haver de mobilitzar-se per un incendi que va acabar afectat fins i tot un habitatge.

 

Els serveis d'emergències van rebre l'avís per les flames a les 21.48 hores. Segons primeres informacions, una caravana estava en flames. Quan els efectius dels Bombers de la Generalitat van comprovar com efectivament hi havia un vehicle d'aquestes característiques que estava cremant.

 

Les cinc dotacions dels bombers que es van mobilitzar per aquest succés van treballar per apagar les flames, però no van poder evitar que el foc es propagués. La virulència de l'incendi va fer que també acabés afectat un habitatge annex de planta baixa d'uns 60 metres quadrats.

 

 

L'edifici va quedar totalment afectat i a conseqüència dels desperfectes que va patir, la coberta va acabar col·lapsant. Per sort no es van haver de lamentar ferits i tot va quedar en un bon ensurt, però tant la caravana com l'habitatge van veure's afectats totalment per les flames.