«No hi aneu mai, roben a tothom»: El vídeo de TikTok que recomana no visitar Tarragona

Una viatgera assegura que li van robar 20.000 euros en material del seu cotxe a l'àrea de descans de l'AP-7 del Pont del Diable

24 de gener del 2023

Un vídeo de TikTok, publicat per la usuària @deviajeconpuppy, demana no viatjar mai al Pont del Diable de Tarragona. «Mai vagin a aquest lloc» diu la tiktoker en aquest vídeo que s'ha fet viral, tot assegurant que en aquest lloc «roben a tothom». En aquest sentit, assegura que ha viscut «una experiència molt dolenta» i que van robar-li del cotxe, que va aparcar a l'àrea de descans de l'AP-7 del Pont del Diable, més de 20.000 euros en material.

 

 

La usuària @deviajeconpuppy afegeix en el vídeo que «és un lloc molt perillós», assegurant que va anar a la policia i que allà van trobar moltes persones que havien estat robades en aquell mateix indret. Finalment, demana els seus seguidors que s'abstinguin de visitar el Pont del Diable i que vagin amb compte si ho fan.

 

Diversitat d'opinions entre els seguidors de la tiktoker

En els comentaris al vídeo, alguns dels seus seguidors li donen suport davant la desagradable situació viscuda, mentre que altres asseguren que el Pont del Diable és un lloc segur i que mai hi han tingut problema. Finalment, un tercer grup de persones retreuen a la tiktoker el fet de deixar a la vista maletes i material en una àrea de descans d'una autopista.

 

En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra asseguren que tenen constància de robatoris en l'àrea de descans del Pont del Diable a l'AP-7, tot i que han afegit que no se'n produeixen més que en altres àrees de descans de l'autopista.