Oliver Klein treu pit del seu any i mig al capdavant de l'Ajuntament de Cambrils

L'alcalde ha afirmat que «en poc més d’un any hem fet molta més feina que altres en tot un mandat»

25 de gener del 2023

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha fet balanç del seu any i mig al capdavant de l'Ajuntament cambrilenc a quatre mesos de les eleccions municipals. En el marc d'una trobada amb la premsa, Klein, acompanyat dels portaveus dels grups que formen part del govern municipal, ha tret pit de la seva gestió i ha assegurat que «en poc més d’un any hem fet molt més que altres en tot un mandat».

 

En la seva intervenció, el batlle ha explicat que «la clau ha estat un govern resolutiu, clar, directe, cohesionat, que governa i no perd el temps en disjuntives ideològiques, que es posa a treballar unit i que pren decisions per complir els objectius comuns i desencallar temes importants que feia molt de temps que estaven sobre la taula».  

 

Com a resultat d’aquest treball conjunt, Klein ha destacat la remodelació de la Rambla Jaume I, que s’obrirà aquest febrer; l’avinguda de l’Esport, que també està a punt de finalitzar, i l’enderroc de l’antiga estació de tren, que permetrà unir les avingudes Vidal i Barraquer i Horta de Santa Maria i obrir, així, la vila al mar.

 

Mirant al futur

L'alcalde, de cara al futur, ha posat sobre la taula diversos projectes que estan al full de ruta del govern municipal i que aviat veuran la llum, com la construcció del tercer pavelló i una piscina olímpica descoberta, la recuperació del Mercat de la Vila, l’obertura del Celler de la Cooperativa, i el concurs públic per finalitzar les obres del Teatre Auditori amb la col·laboració privada.  

 

En aquest sentit, Klein ha assenyalat que el govern treballarà fins al darrer minut del mandat per deixar tots aquests projectes encarrilats. El batlle també s'ha fixat les fites d'aconseguir compromisos d'altres administracions, com la inversió de 400.000 euros de Ports de la Generalitat per reordenar i modernitzar el passeig marítim o la construcció del pont sobre la riera d’Alforja en el seu últim tram, a càrrec de l’Estat.    

 

Finalment, l’alcalde ha destacat la capacitat del govern per treballar pel progrés econòmic i al mateix temps mantenir la cohesió social. «No podem seguir fent sempre el mateix: només progressarem si fem canvis i implantem nous projectes i estils de gestió, que és precisament el que estem fent», ha conclòs Klein.