El lladre de Reus carregat d'antecedents enxampat cometent un altre delicte

El van caçar 'in fraganti' cometent un altre delicte al carrer

26 de gener del 2023

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres, 25 de gener, un home a Reus que acumulava diversos antecedents i en el moment de la detenció estava cometent un nou delicte.

 

Els fets van passar pels volts de les deu del matí al carrer Mas de l'Abelló de Reus. Els agents durant un dels seus patrullatges van localitzar l'home, una persona força coneguda per la policia perquè acumulava diversos antecedents.

 

Arran d'això, van decidir interceptar-lo quan el van veure, ja que recentment li constava una ordre de detenció com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en una botiga de Reus el passat 9 de desembre.

 

Durant l'escorcoll s'emporten una sorpresa

Quan el van enxampar, els Mossos d'Esquadra van procedir a escorcollar-lo i va ser llavors quan es van endur una nova sorpresa. L'home, de 28 anys, portava a sobre un total de 63 embolcalls de cocaïna i 20 més d'heroïna.

 

Així doncs, van decidir detenir-lo també acusant-lo d'un delicte contra la salut pública, en concret tràfic de drogues. Està previst que l'home, el qual acumula fins a 14 antecedents policials, passi a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus en les pròximes hores.