Veïns del Parc Gandhi de Reus demanen la regulació horària de la zona de gossos

És una de les reivindicacions de l'Associació de Veïns Mas Vilanova, que ha reelegit Valentín Rodríguez com a president de l'entitat

30 de gener del 2023

L'Associació de Veïns Mas Vilanova de Reus va celebrar el passat divendres l'assemblea general ordinària en el marc de la qual els socis van reiterar, entre altres reivindicacions, la necessitat d'implantar un horari a la zona de gossos del Parc Gandhi, tal com es fa en altres zones de la ciutat, com el Parc de Sant Jordi. En aquest sentit, els veïns demanen que l'horari sigui compatible amb el descans dels veïns.

 

En un comunicat, l'entitat ha assenyalat que actualment es produeixen sorolls, crits o lladrucs a altes hores de la matinada, impedint el descans dels veïns de la zona. Els veïns també van insistir en la necessitat de millorar la il·luminació i el ferm del carrer dels Gegants, tenint especial importància per la seguretat viària —controlant la velocitat dels vehicles—, la senyalització i la il·luminació adient als passos de vianants.

 

Finalment, es va recordar, entre d’altres, la necessitat de millora dels jardins del barri, la reparació de les jardineres del Passeig Misericòrdia i la neteja en general del barri.

 

Valentín Rodríguez, reelegit president de l’AV Mas Vilanova

Durant l'assemblea general, els socis també van reelegir Valentín Rodríguez com a president de l'entitat. Rodríguez comptarà amb David Melgar com a vicepresident i amb noves incorporacions. En total la junta de l'AV Mas Vilanova compta amb un total de 10 membres.

 

La reelecció de Valentín Rodríguez es va completar amb l'aprovació de l’estat de comptes, el pressupost pel 2023 i el programa d’activitats en el que tenen especial rellevància actes solidaris amb altres entitats i col·lectius.

 

Dins de la programació, l'AV Mas Vilanova destaca els actes commemoratius del 25è aniversari de l’entitat, que culminaran el dia 26 de setembre, dia de constitució formal de l’entitat.