Jordi Gaya és el nou cap de colla de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau

L'assemblea ordinària dels verds també va triar Frederic Arias com a president

30 de gener del 2023

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau va celebrar aquest diumenge a la tarda l'assemblea ordinària en què es va fer efectiu el canvi en les direccions de la junta tècnica i de la junta directiva. En aquest sentit, Jordi Gaya torna a ser el cap de colla, substituint en el càrrec David Lobo. Pel que fa a la junta directiva, Frederic Arias agafa el relleu de Raúl de la Fuente.

 

Durant l'assemblea, s'ha fet un repàs a la gestió econòmica, social i tècnica de l'any 2022, que s'ha aprovat per unanimitat. Les noves juntes han presentat el seu projecte i el seu equip, alhora que han lloat la tasca feta pels equips anteriors. Finalment, s'ha anunciat que el primer assaig de la canalla es farà el 3 de febrer, mentre que el primer assaig general tindrà lloc el 3 de març.

 

Els nous equips

La nova junta directiva està encapçalada per Frederic Arias com a president, amb Sergi Saureu com a vicepresident econòmic, Ana Maria com a vicepresidenta social, Mònica Montoro com a secretària, Maria José Abilleira a l’àrea de Relacions Internes, Esteve Bou a l’àrea de rendiment casteller, Cesc Oliva com a imatge i comunicació i Ariadna Maña en la nova àrea de Sanitat i Igualtat.

 

Pel que fa a la nova junta tècnica, Jordi Gaya serà el cap de colla, càrrec que ja va ocupar l'any 2016 al capdavant d'una junta gestora. Gaya estarà acompanyat per dos sotscaps de colla: la fins ara cap de canalla, Mar Pascual, i Carles Sirolla. Finalment el cap de canalla serà en Jordi Lobo i el cap de pinyes tornarà a ser l’Albert Casas.