Junts per Riudoms anuncia els cinc primers noms de la llista electoral del 28-M

Sergi Pedret lidera una llista que es completa en el pom de dalt amb Isabel Gómez, Inma Parra, Francesc Mestre i Margarida Mallafré

31 de gener del 2023
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:52h

Junts per Riudoms ha anunciat aquest dilluns, a través d’un vídeo promocional, els cinc primers candidats de la llista electoral amb què concorreran a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. L'actual alcalde del municipi, Sergi Pedret, liderarà la candidatura, acompanyat per Isabel Gómez, Inma Parra, Francesc Mestre i Margarida Mallafré.

 

 

Sergi Pedret, que va iniciar la seva tasca com a regidor l'any 2015, optarà a reeditar l'alcaldia que va assolir a finals de l'any 2018 després del nomenament de Josep Maria Cruset com a president del Port de Tarragona. Aquesta serà la segona vegada que Pedret lideri la llista de Junts per Riudoms, després que el 2019 aconseguís la majoria absoluta amb 7 regidors.

 

Aposta per una co-alcaldia

Abans de les festes ed Nadal, el partit va anunciar una co-candidatura formada per Pedret i la periodista Isabel Gómez, tot i que la llista serà liderada per l'actual alcalde. En un comunicat, Junts per Riudoms ha explicat que «amb aquests noms es vol aconseguir una llista transversal, amb cares noves i conegudes, que combina l’experiència dels anys amb l’energia de la joventut, convertint-se en el reflex d’un poble transversal i multidisciplinari».

 

Així mateix, el partit que presideix Laura Borràs ha afegit que «és una aposta polivalent, igualitària i de lideratges compartits, actualitzada als nous temps per un Riudoms amb potencial econòmic, orientat a les persones, actiu i participatiu: un poble de tots i per a tots».