Enderroc d'una cèntrica gasolinera de Reus per obrir una famosa cadena de menjar ràpid

Les obres han començat aquests dies, però es desconeix si el nou establiment té data d'obertura prevista

01 de febrer del 2023

De gasolinera GALP a restaurant de menjar ràpid. Aquesta serà l'evolució que farà, els pròxims mesos, una finca de l'avinguda de Marià Fortuny de Reus corresponent al barri dels Xalets Quintana. Es tracta de la que se situa a prop de la plaça de Pompeu Fabra, davant de la Fira Centre Comercial.

 

La notícia ha corregut per les xarxes socials, i TarragonaDigital ha pogut confirmar que s'ha concedit una llicència d'enderroc, que s'està executant aquestes setmanes. També hi ha demanada, segons confirmen diverses fonts, una llicència per a l'activitat que s'hi ha d'instal·lar, un Kentucky Fried Chicken. Es tracta d'una cadena de menjar ràpid dels Estats Units especialitzada en pollastre fregit —la traducció literal del seu nom seria Pollastre Fregit Kentucky—.

 

La multinacional tenia, fins ara, tres establiments a la regió de Tarragona, al qual se sumarà aquest de Reus, que serà el quart. Actualment hi ha un KFC al polígon de les Gavarres, un altre al Parc Central de Tarragona ciutat i un altre al carrer de Carles Buïgas de Salou, que obre en temporada d'estiu. El de l'avinguda de Marià Fortuny serà el primer de la ciutat de Reus.

 

La darrera obertura similar també va ser d'un establiment de menjar ràpid específicament de pollastre, el Popeyes Louisiana Kitchen de l'avinguda de Sant Bernat Calbó, a l'altre cantó de la ciutat. Si fins ara hi havia la cuina de Luisiana, els pròxims mesos ha d'arribar a Reus el pollastre fregit de Kentucky. A hores d'ara es desconeix el calendari d'obres previst o si hi ha una data concreta d'obertura plantejada per part de l'empresa.

 

KFC obrirà a tocar de l'avinguda de Sant Jordi i menys de 150 metres de la Fira Centre Comercial. Segons el seu web, l'única cadena similar que hi ha oberta a les instal·lacions és Burger King. En la direcció contrària, l'establiment de menjar ràpid més pròxim al futur Kentucky Fried Chicken és el Mc Donalds de la mateixa avinguda, situat a uns 700 metres de distància.