El Reus Deportiu Virginias deixa escapar el triomf davant el Noia

Els ganxets veuen com el Noia els empata quan faltaven quatre minuts per al final en un duel equilibrat que han arribat a controlar amb dos gols d’avantatge

05 de febrer del 2023

Amarg punt per al Reus Deportiu Virginias davant el Noia després de l’empat (4-4) sumat aquest migdia al Palau d’Esports. Els roig-i-negres, que han començat perdent el duel des del minut 1, han aconseguit remuntar fins a un 4-2 que no ha estat suficient. Les tres dianes del visitant Bargalló han impedit el triomf ganxet.

 

Remuntar per deixar-ho escapar

Els homes dirigits per Jordi Garcia han hagut de remuntar des de ben d’hora quan Bargalló, amb un xut que desviava Julià, feia el 0 a 1 en els primers segons. El mateix Julià posaria remei cinc minuts després transformant una directa davant Roca i fent l’empat (1-1). L’efectivitat d’estratègia es mantenia quan Mitjans, de penal, posava els de Sant Sadurní amb un 1 a 2 en el minut 14.

 

 

Les ràpides combinacions dels reusencs trobarien el premi amb una assistència de Compagno que remataria al fons de la xarxa Gelmà en el minut 17. L’italià presentava la candidatura a MPV del matx quan, ja en el segon temps, marcava dos cops seguits. El primer gol arribava en el minut 28 amb una assistència de Sergi Aragonès i el segon repetia golejador amb Julià d’assistent.

 

El 4 a 2 no era definitiu però donava ales a un Reus que podia gestionar el marcador des de certa comoditat. Malauradament aquesta ha durat poc quan Gil anotava el tercer visitant quan faltaven onze minuts per al final. Bargalló, protagonista en el primer temps, empatava transformant un penal en el minut 46.

 

Volen dos punts d’un Palau d’Esports que veu com el Reus queda tercer amb 36 punts, els mateixos que el Noia (quart) i Calafell (cinquè). La pròxima cita serà diumenge vinent a les 12.30 hores a la pista del Vilafranca.

 

FITXA TÈCNICA

Reus Deportiu Virginas

Ballart, Salvat, Compagno, Aragonès i Julià. A la banqueta: Zapater, Giménez, Rojas i Gelmà

CE Noia

Roca, Esteller, Salvadó, Bargalló i Mitjans. A la banqueta: Marimon,Ballart, Monserrat, Gabarró i Gil.

Gols

0-1 / Bargalló (1’)

1-1 / Julià (6’)

1-2 / Mitjans (14’)

2-2 / Gelmà (17’)

3-2 / Compagno (28’)

4-2 / Compagno (30’)

4-3 / Gil (39’)

4-4 / Bargalló (46’) penal

Targetes blaves

Per al visitant Bargalló

Àrbitres

Sergi Mayor i David Cantos

Incidències

Matx de la jornada 17 de l’OK Lliga 2022-2023 disputat al Palau d’Esports