1 de 10

El barri de Sant Pere i Sant Pau ja té un nou punt d'atenció de Serveis Socials

Les obres de les noves dependències han tingut un cost de gairebé 125.000 euros

per Antonio Ramos Llauradó, 9 de febrer de 2023 a les 12:57 |

Les noves dependències de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST) a Sant Pere i Sant Pau ja estan operatives. El nou centre s’ubica als baixos del número 3 del camí del Pont del Diable, substituint així les dependències que hi havia dins del mateix Centre Cívic Municipal. La presidenta de l’IMSST, Inés Solé, ha explicat que «el trasllat a les noves instal·lacions garanteix una millor atenció a les usuàries, ja que les d’abans resultaven insuficients».

 

Solé ha afegit que «aquesta era una demanda històrica dels veïns i veïnes del barri i pretén dignificar l'atenció que es presta a les persones i la feina que fan els treballadors i treballadores de l’IMSST». Les noves dependències tenen una superfície de 305 metres quadrats, compten amb cinc despatxos d’atenció directa, una sala polivalent per magatzem i espai office, una sala de reunions, una sala de treball intern i un jardí.

 

El nou espai, exclusiu de Serveis Socials, concentra tot el Departament de Serveis Socials del barri, fins ara descentralitzat en diversos equipaments; i permet fer les entrevistes amb els usuaris de forma personalitzada amb l’ambient íntim que requereixen aquests tipus de serveis. El nou local està adaptat amb totes les necessitats d'accessibilitat, la qual cosa també suposa una millora en el servei.

 

Una inversió de gairebé 125.000 euros

La nova seu de l’IMSST a Sant Pere i Sant Pau s’ha posat en marxa amb un equip format per 14 professionals entre educadors socials, treballadors socials, una psicòloga, una coordinadora i personal administratiu, que treballen per donar cobertura a tot el barri. L'horari d'atenció al ciutadà és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. 

 

Les obres de les noves dependències de l'IMSTT al barri de SPiSP, segons ha informat l'Ajuntament de Tarragona, han suposat una inversió total de 123.983,32 euros.

Participació