Arrenca el Carnaval de Tarragona: arriba el primer cap de setmana d'activitat

El primer cap de setmana tindrà com a plat fort la gala de la Disfressa d'Or

09 de febrer del 2023

Tarragona celebra des d'aquest divendres el Carnaval de la recuperació total, ja que després de dos anys de restriccions el programa d'actes es desenvoluparà amb total normalitat. El tret de sortida als 12 dies més esbojarrats de l'any el donarà la representació de l'espectacle 'Qui està mirant?' al Teatre Tarragona, una comèdia amb Mònica Pérez, Jordi Ríos, Esther Soto i Josep Ferré.

 

Programa d'actes del Carnaval de Tarragona 2023

 

Dissabte, la Txaranga Tocabemolls protagonitzarà el vermut musical de Carnaval, mentre que seguidament, a les 14.30 hores, el casal popular Sageta de Foc oferirà la 8a Xarronada Popular, el brou d’ossos amb fesols i verdura més típic de Tarragona. Com a novetat, enguany s’incorporarà al menú un segon plat ben tradicional: la truita amb suc.

 

A les 17.30 hores serà el torn del Concurs Infantil de Disfresses al Totem Cafè, organitzat conjuntament amb els Amics de la Part Alta. Aquesta cita prèvia al Carnaval comptarà amb animació, titelles, minidisco i coca amb xocolata.  

 

La Disfressa d'Or torna després de dos anys d'absència

Finalment, el primer cap de setmana de Carnaval es clourà diumenge, a les 19.30 hores, amb la gala de la Disfressa d'Or a la Tarraco Arena. L'esdeveniment, que donarà el tret de sortida al Carnaval, torna a celebrar-se després de dos anys d'absència, amb Roberto Vara com a presentador. Les entrades estan gairebé exhaurides per un acte en què 14 comparses lluiran els seus millors vestits de gala.

 

Els participants d'enguany són: Albada - Carpe Diem, Amics de la Part Alta, AV Residencial Palau - Torres Jordi, Comparsa Carmelites, Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance, Fotem-li Canya, La Ballaruga, Magic Dansa, Nou Ritme, Petada & Peripatètics, Platinum, Sinhus Sport, Som i Serem Urban Style i Spectrum Comparsa, i la participació especial de Colours Fantasy i Disc 45.