Ofertes de feina: El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ofereix diferents places

S'ofereix un contracte de treball d’1 any de durada

14 de febrer del 2023

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ofereix als joves titulats i graduats de la comarca la possibilitat d’adquirir experiència professional a l’administració pública per integrar-se al mercat laboral. En aquest sentit, es busca un educador/a ambiental, un enginyer/a, un creador/a de continguts digitals, un tècnic informàtic i un tècnic/a de manteniment.

 

L'ens ofereix un contracte de treball d’1 any de durada en la modalitat de pràctiques remunerades. També la integració en els equips de treballs respectius, la formació complementària per al lloc de treball, l'acreditació del temps treballat en una administració pública i la participació en projectes d’interès comarcal.

 

Les persones interessades cal que reuneixin diferents característiques, com tenir entre 16 i 30 anys, estar inscrites al SOC com a demandants d’ocupació i no tenir experiència laboral en l’àmbit de treball.

 

Per més informació, es pot trucar als telèfons 977 86 12 32 - 977 86 13 38 i dir la referència de primera experiència professional a l’administració pública.