El Mercat Central ofereix una degustació de botifarra d'ou per celebrar Dijous Gras

L'acte arrencarà a les onze del matí i es preveu repartir més de 30 quilos d'aquest embotit

14 de febrer del 2023

Aquest dijous 16 de febrer és Dijous Gras i el Mercat Central de Reus ho celebra, com és tradicional, amb una degustació popular de botifarra d'ou. A partir de les onze del matí, els paradistes del Mercat oferiran, a l'interior del recinte, un esmorzar amb la botifarra com a protagonista. En aquest sentit, es repartiran més de 30 quilos de botifarra d’ou, elaborada per les cansaladeries i xarcuteries del Mercat Central.

 

La degustació, que començarà a les 11 hores i s’allargarà fins que s'exhaureixin existències, permetrà els clients tastar la botifarra d'ou, acompanyada d’una llesca de pa. Com cada any, l’esmorzar del Dijous Gras és gentilesa de Casa Borrull, Casa Pladevall, Tremosa, Can Ciurana, Besora, Àlex, K L’Anto i Antònia, amb la col·laboració de la fleca Daniel Salinas, que hi posa el pa, i l’oli d’oliva verge extra cedit pel consell regulador de la DOP Siurana.

 

Així mateix, aquests dies els Mercats de Reus també viuen l'ambient del Carnaval: algunes de les parades es decoren per a l'ocasió i els clients que s'hi acostin el cap de setmana podran veure força paradistes disfressats.