Prop de 4.000 persones desfilaran a la rua de Carnaval de l'Arboç

Hi prendran part una trentena de carrosses i sis comparses

L'Arboç espera 4.000 participants a la rua de Carnaval.
L'Arboç espera 4.000 participants a la rua de Carnaval. | Ajuntament de l'Arboç
15 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:16h
La gran rua de Carnaval de l'Arboç d'aquest any 2023 comptarà amb prop de 4.000 participants. Són una trentena de carrosses i sis comparses les que han confirmat la seva presència a la desfilada, que es farà el diumenge 19 de febrer a les dotze del migdia. Les carrosses locals que prendran part a la rua seran tres.

El recorregut de la rua es modificarà aquest any, per donar més seguretat, segons l'Ajuntament. Començarà a l'avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer i seguirà pel carrer Major, la plaça de la Vila, la rambla Gener, els carrers Rafael de Casanova, Masdovelles, Ricard Domingo, Sant Jordi, Andreu Suriol, l'avinguda del Penedès, la plaça de Catalunya i la Via Augusta, per finalitzar al passeig Panxita cap a les 14.00 hores.

El divendres 17, a les 10.45 hores, es farà la rua infantil de l'escola bressol municipal. Començarà del carrer de l'Hospital i anirà fins a la rambla Gener, continuant pel carrer Major i acabant al davant de l’Ajuntament. Un any més, i ja en són tres, la rua de l'Arboç forma part del Carnaval del Penedès Marítim, que enguany torna a la normalitat en tots els actes.