El local del barri Gaudí de Reus que amagava una sorpresa: diversos detinguts

La Guàrdia Urbana de Reus intervé 600 plantes de marihuana

Imatge d'una furgoneta de la Guàrdia Urbana de Reus amb la droga intervinguda.
Imatge d'una furgoneta de la Guàrdia Urbana de Reus amb la droga intervinguda. | Cedida
16 de febrer del 2023
Actualitzat a la 13:31h
La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut tres persones com a suposades autores d'un delicte contra la salut pública. Segons ha explicat el cos policial, els fets van tenir lloc el passat dimecres en uns baixos de l'avinguda Barcelona del barri Gaudí de la capital del Baix Camp, on els agents van intervenir unes 600 plantes de marihuana.

En un comunicat, la Guàrdia Urbana ha assenyalat que l'èxit d'aquesta actuació ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana i a la política de proximitat de la policia reusenca. En aquest sentit, els agents van iniciar el dispositiu arran d’una alerta de moviments sospitosos al local feta per veïns del barri.
 

Tres detinguts i 593 plantes de marihuana intervingudes

Dues patrulles de la Guàrdia Urbana es van desplaçar immediatament al lloc i en observar que hi havia tres individus a l'interior del local van requerir el suport de dues dotacions més. Els agents van accedir al local, van detenir els tres homes que van trobar i van intervenir fins a 593 plantes de marihuana, penjades del sostre del local per fer el secament.

Segons ha detallat explicat el cos policial, durant el registre també es van localitzar làmpades i magnetotèrmics, que van quedar inutilitzats.