El Museu Àngel Guimerà encara un març intens amb motiu del Dia Mundial del Teatre

S'han preparat diverses visites teatralitzades molt especials

Placa del Museu Àngel Guimerà del Vendrell.
Placa del Museu Àngel Guimerà del Vendrell. | TGNDigital
Redacció
21 de febrer del 2023
Actualitzat a les 14:04h
El Museu Àngel Guimerà del Vendrell celebrarà diverses activitats aquest mes de març, vinculades al Dia Mundial del Teatre , que se celebra el dia 27. La primera serà el 6 de març a les 19.00 hores i es tracta d'una xerrada que farà Pablo Ley sobre l'experiència d'adaptar una obra patrimonial com 'Terra Baixa'. La xerrada serà conduïda per Neus Oliveras.

Ley ha fet l'adaptació de l'obra 'Terra Baixa (Reconstrucció d'un crim)', que dirigeix Carme Portaceli i es podrà veure el dissabte 11 de març al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell. Les altres dues propostes per al mes de març tindran lloc l'últim cap de setmana, amb motiu del Dia Mundial del Teatre.

El divendres 24 es farà una visita teatralitzada amb el nom de 'Les xafarderies de Cal Ximet', on la minyona dels Guimerà explicarà anècdotes i curiositats de la casa pairal. El diumenge 26 se'n farà una altra enfocada als més petits. La visita 'El gos de casa' farà un recorregut per la casa de Guimerà de la mà del Grup de Teatre de la Lira, adoptant el punt de vista del gos que va tenir el dramaturg de petit.