El conductor d'una carrossa de Carnaval a Reus dona positiu en plena rua

Els fets van tenir lloc durant la batalla de confeti de diumenge

Reus ha tornat a celebrar Carnaval.
Reus ha tornat a celebrar Carnaval. | Laia Solanellas
21 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:02h
El Carnaval de Reus va omplir els carrers de la capital del Baix Camp de confeti, diversió, festa i rauxa durant el cap de setmana. Tot i això, es van produir algunes incidències puntuals, com l'atropellament d'una jove per part d'un dels tractors de la rua o el positiu en el control d'alcoholèmia d'un dels conductors d'una carrossa que participava en la batalla de confeti.

En aquest sentit, segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', es va fer un control d'alcoholèmia entre els conductors de les carrosses participants en la batalla de confeti. Un d'ells va donar positiu i es va impedir la participació de la comparsa fins que es va substituir el conductor.

En aquest esdeveniment multitudinari també es va haver d'atendre algunes persones participants per diferents motius. Cal recordar també la viralitat de la patacada del membre d'una comparsa diumenge al matí. Un noi va acabar a terra després de tirar-se al buit i topar contra una illa de contenidors.
 

Un atropellament durant la rua de dissabte

Pel que fa a l'atropellament de dissabte durant la rua de Lluïment de Reus, la víctima va ser una jove que estava seguint la desfilada de carrosses. Els fets van passar al passeig Prim, al voltant de les vuit del vespre, quan el tractor d'una carrossa va atropellar lleument una noia. 

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre la jove i la va traslladar a l'Hospital Sant Joan de Reus, on va ser donada d'alta després de ser atesa. El conductor de la carrossa va ser identificat i es va sotmetre a la prova d'alcoholèmia, que va donar negatiu.