1 de 10
Política

El PSC del Baix Penedès veu el pressupost del Govern «beneficiós» per la comarca

Els socialistes afirmen que l'ampliació de l'Hospital del Vendrell serà una realitat el 2025

El Grup Socialista del Baix Penedès celebra l'acord pel pressupost. | PSC Baix Penedès
per Marc Guitart, Baix Penedès | 22 de febrer de 2023 a les 09:02 |
El Grup Socialista del Baix Penedès ha celebrat que l'acord per aprovar els pressupostos de la Generalitat serà "beneficiós" pel Baix Penedès, ja que garanteix "l'inici de diverses inversions necessàries per a la comarca". Entre aquestes inversions, el PSC destaca les de "l'inici de l'ampliació de l'Hospital del Vendrell, l'ampliació dels CAP de l'Arboç i Calafell, l'ampliació de la depuradora de Calafell, l'ampliació d'Idiada o la finalització de l'obra de la C-31 a Cunit". 


Respecte a l'Hospital del Vendrell, els socialistes baixpenedesencs destaquen que el pressupost inclou una partida econòmica per a les obres d'ampliació, "que està previst que s'iniciïn ja en aquest any 2023". La inversió total per aquest projecte serà de 45 milions d’euros, amb uns treballs que es preveu "que finalitzin a finals de l'any 2025".


Segons el PSC, aquesta ampliació "augmentarà la capacitat en uns 9.500 metres quadrats i pràcticament doblarà la seva capacitat assistencial". El grup socialista assenyala que, amb aquest acord, demostren "tenir responsabilitat en un moment clau pels serveis públics a casa nostra". "Hem posat per sobre de tot el bé comú i els interessos dels catalans, fent evolucionar la política de la inèrcia actual del Govern a la de l'acció amb resultats concrets", conclouen.

Candidat a Llorenç del Penedès

Per altra banda, l'agrupació del PSC del Baix Penedès Interior ha escollit per unanimitat Juan Gabriel Callejón com a candidat a l'alcaldia de Llorenç per a les municipals del mes de maig. Callejón és actualment regidor d'Esports i d'Ensenyament, i conseller comarcal a l'àrea de Participació Ciutadana. 
Participació