Repsol convoca una nova edició del curs d'operador de planta química

Amb la col·laboració de l'Institut Comte de Rius, s'ofereixen 40 places en dues modalitats

El curs combina formació teòrica i pràctica com a operador/a de planta química.
El curs combina formació teòrica i pràctica com a operador/a de planta química. | Cedida
23 de febrer del 2023
Actualitzat a les 12:00h
El Complex Industrial de Repsol a Tarragona convoca una nova edició del curs d'operador de planta química, que s'ofereix en dues modalitats, la dual i l'ocupacional. Ambdues formacions, amb una durada de dos i un curs escolar, respectivament, ofereixen l'oportunitat de fer activitats d'operació, control i vigilància de diferents àrees de treball.

En un comunicat, l'empresa ha explicat que un cop finalitzats aquests cursos, i en funció dels resultats obtinguts, l'alumne podrà formar part de la borsa de treball del Complex Industrial, amb possibilitat d'incorporació a plantilla segons les necessitats de la companyia.
 

S'ofereixen 40 places entre els dos cursos

Entre les dues modalitats, s'ofereixen un total de 40 places. Les persones interessades a fer aquests estudis poden consultar tota la informació al següent enllaç. En aquest sentit, el termini d'inscripció per a qualsevol dels dos cursos estarà obert fins al pròxim 14 d'abril.

El curs d'operador/a de planta química en la modalitat dual té una durada total de 2.000 hores, l'equivalent a dos cursos acadèmics, i s'impartirà entre setembre de 2023 i juny de 2025.

Aquest curs combina una formació teòrica, durant el primer any lectiu, que es farà a l'IES Comte de Rius, mentre que el segon any es destinarà a la formació pràctica, que es durà a terme a les instal·lacions del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Les persones a les quals s'adrecen aquests estudis són aquelles que hagin estudiat un batxillerat científic o tecnològic o amb un FP I, FP II o cicle formatiu de grau mitjà o superior, d'especialitats tècniques.

Per part seva, per cursar la modalitat ocupacional del curs d'operador/a de planta química de Repsol, cal acreditar la realització d'enginyeries, graus sense màster, FP II o cicles formatius de grau superior d'àmbit tècnic i experiència acreditada al sector.

En aquest cas, la durada del curs serà de 1.300 hores, que s'impartiran entre setembre de 2023 i juny de 2024. El curs combinarà una part de formació teòrica, impartida a l'IES Comte de Rius, amb una part pràctica, que es durà a terme a les instal·lacions del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.