El Mercadona de l'avinguda de Salou de Reus es traslladarà

L'establiment farà el canvi durant aquest 2023

L'establiment de l'avinguda de Salou de Reus es traslladarà uns metres a una nova botiga
L'establiment de l'avinguda de Salou de Reus es traslladarà uns metres a una nova botiga | Cedida
28 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:14h
Mercadona segueix el seu programa d'obertures, trasllats i millores a la ciutat de Reus. El pròxim pas és la posada en marxa d'una botiga a l'avinguda de Salou que substituirà la que ja hi ha ara, segons ha informat Diari Més i ha confirmat a TarragonaDigital la directora de relacions institucionals de l'empresa a Tarragona i Lleida, Beatriz Feced. L'establiment actual i el nou estan separats uns 100 metres.

Si actualment el supermercat es troba a la vorera dreta en direcció de pujada, just passat el Mc Donalds, durant els pròxims mesos es traslladarà més avall, sota l'establiment de menjar ràpid. Ara mateix és un solar i, per tant, s'aixecarà una nova botiga des de zero a l'encreuament entre l'avinguda de Salou i la de la Universitat. La previsió de l'empresa és obrir-hi una nova botiga eficient, seguint el model de les que ha obert els darrers anys.

Un trasllat que es farà aquest 2023


La companyia mantindrà la plantilla i la previsió inicial és que el trasllat es faci aquest 2023. Com ja ha passat en altres emplaçaments, com el del barri Niloga, l'empresa opta per obrir establiments nous en aquells casos en els quals el local actual no permet fer-hi les modificacions que es volen. Principalment de cara a incrementar l'eficiència energètica, consumint un 40% menys d'energia, i la comoditat de la clientela, sobretot pel que fa al pàrquing de la botiga.

Els darrers anys, l'empresa ha mantingut una política d'expansió a la ciutat de Reus, amb nous establiments com el de l'avinguda dels Països Catalans o el de la Sedera, al passeig de Misericòrdia. També al barri Niloga, on va traslladar un establiment existent, o l'obertura del de l'avinguda de Marià Fortuny, davant dels Jutjats de Reus. En paral·lel al de l'avinguda de Salou, aquest 2023 s'hauria de produir una segona obertura d'una nova botiga, la del Centre Comercial El Pallol.

Tindrà accés des de peu de carrer, a la plaça d'Evarist Fàbregas, però el local és a la primera planta subterrània, des d'on també s'hi podrà entrar directament. Ocuparà 1.800 metres quadrats i és el primer establiment de la companyia que, en lloc d'instal·lar-se a prop de les entrades i sortides de la ciutat, ho fa al centre del municipi.