Més detencions per la pallissa i els aldarulls del Carnaval a Constantí

Una vintena de persones es van encarar als Mossos d'Esquadra durant els fets

Més detencions pels aldarulls de Constantí.
Més detencions pels aldarulls de Constantí. | Pau Masó
28 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:05h
Els greus aldarulls que es van viure aquest cap de setmana en el transcurs de la Festa de Carnaval de Constantí continuen portant cua. El degoteig de detencions no s'atura, i els Mossos d'Esquadra han confirmat que durant la tarda d'aquest dilluns, 27 de febrer, dues persones més van ser detingudes.

Els fets es remunten la nit de dissabte a diumenge al pavelló municipal de Constantí. En aquest punt s'estava duent a terme la Festa de Carnaval 2023 del municipi. La nit havia estat força tranquil·la fins que a la matinada un grup de persones va apallissar un vigilant de seguretat.

Fugen i s'encaren als Mossos d'Esquadra

El vigilant de seguretat apallissat va haver de ser traslladat a un centre mèdic, tot i que amb ferides lleus.

Els autors dels fets, però, van fugir. Els Mossos d'Esquadra van iniciar la recerca d'aquestes persones, la qual els va conduir fins a una zona de blocs força conflictiva.

Va ser allí on van localitzar el principal sospitós dels fets. A banda de l'implicat en la pallissa, també hi vivia la resta de la família, la qual quan va veure que la policia catalana volia detenir l'home va sortir en 'manada' per intentar evitar-ho.

Armats fins i tot amb pals, una vintena de persones es van encarar als Mossos d'Esquadra per intentar expulsar-los, un fet que no van poder evitar. Els agents van haver d'activar la unitat dels ARRO davant de la situació, ja que van patir agressions, fins i tot del primer detingut.

Degoteig de detencions pels fets de Constantí


Aquella mateixa nit es va detenir una persona presumptament implicada en la pallissa al vigilant de seguretat. Tanmateix, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per arrestar més implicats.

El primer dels detinguts era un jove de 18 anys. Aquest dilluns al matí també es van detenir dues dones de 43 i 45 anys, i un home de 47 anys. Ara, els Mossos han anunciat que durant la tarda, pels volts de les 18.30 hores, també van detenir un menor i un home de 44 anys. 

Tots els detinguts estan acusats d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i d'ordre públic.