Pluja de milers d'euros per un premi de l'ONCE que ha caigut a Tarragona

El Cupó Diari de l'ONCE ha portat diners i alegria al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona

El premi s'ha repartit a Tarragona.
El premi s'ha repartit a Tarragona. | TarragonaDigital
09 de març del 2023
Actualitzat a les 11:08h
La loteria ha tornat a portar l'alegria a Tarragona. En aquesta ocasió ha estat el sorteig del Cupó Diari de l'ONCE, d'aquest dimecres 8 de març, el què ha deixat una pluja de milers d'euros al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau.

José Manuel Amaya ha estat el venedor de l'ONCE que ha repartit l'alegria des del seu quiosc ubicat al Bloc Sant Joan, ubicat al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona.

Segons ha explicat Amaya, el cupó premiat es va vendre per TPV, és a dir, era un cupó electrònic, i ha estat premiat amb 35.000 euros.

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i també reparteix 49 premis a les cinc xifres de 35.000 euros, un dels quals ha caigut a Tarragona en aquesta ocasió.

També hi ha premis 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre últimes; així com 9.000 premis de 25 euros per les tres últimes o primeres xifres; i finalment el mateix per a les dues primeres i últimes xifres amb 6 euros de premi, mentre que el reintegrament de 2 euros es dona a la primera o última xifra del número premiat.