Tarragona convoca la tercera edició del Concurs de Relat, Poesia i Dibuix

Les propostes es poden presentar fins al pròxim 12 d'abril

L'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona.
L'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona. | Ajuntament de Tarragona
10 de març del 2023
Actualitzat a la 13:44h
L'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST), en el marc dels actes de celebració de Sant Jordi, organitza per tercer any consecutiu el Concurs de Relat, Poesia i Dibuix. Els relats i les poesies han d'estar relacionades amb l'àmbit dels serveis socials.

Les temàtiques d'enguany són 'He tingut un somni', 'Com m’agradaria que fos la Tarragona que estimo?' i 'Una història de superació'. També es poden presentar dibuixos amb els temes 'M'agrada celebrar Sant Jordi' i 'El món dels llibres'.
 
La tercera edició d’aquest concurs va adreçada als infants, els joves i els adults, de 3 a 99 anys, que estiguin empadronats a la ciutat de Tarragona i que col·laborin, participin o siguin atesos en algun dels equips o serveis de l’IMSST.

El personal de Serveis Socials i els seus familiars també hi podrà participar. Els menors de divuit anys hauran d’adjuntar l’autorització i la fotocòpia del DNI de les persones tutores. Les bases es poden consultar en el següent enllaç.
 

"Impulsem i visibilitzem el potencial cultural i literari de la ciutat"

Segons la presidenta de l’IMSST i consellera de Serveis Socials, Inés Solé, "amb aquest concurs impulsem i visibilitzem el potencial cultural i literari de la ciutat, concretat en els usuaris i les tècniques de Serveis Socials".

En aquest sentit, Solé ha afegit que "a més, la iniciativa pretén acostar els Serveis Socials a la ciutadania des d’una altra perspectiva, tot creant espais i moments d’intercanvi, socialització i proximitat en l’etapa actual de canvi i de nous reptes que vivim".

Els treballs es poden entregar fins al 12 d’abril a la seu de l’IMSST, ja sigui de la Zona Nord, del Centre o de Ponent, juntament amb la inscripció omplerta que figura a les bases.

Hi haurà tres premis per categoria (dibuix, relat i poesia), que s’entregaran en un acte públic emmarcat dins dels actes de Sant Jordi.