La Franz Schubert porta el reconegut Joshua Bell a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

El concert de la FSF amb el violinista i director nord-americà tindrà lloc aquest dissabte al vespre

El violinista i director Joshua Bell actuarà amb la FSF aquest dissabte 18 de març a Vila-seca.
El violinista i director Joshua Bell actuarà amb la FSF aquest dissabte 18 de març a Vila-seca. | FSF/Phillip Knott
14 de març del 2023
L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà aquest pròxim dissabte 18 de març el segon dels tres concerts de la Franz Schubert Filharmonia (FSF) previstos aquesta temporada. L'orquestra tarragonina comptarà en aquesta cita amb Joshua Bell com a artista convidat. I ho farà en la seva doble vessant de violinista i director.

Joshua Bell és un dels artistes més estimats i reconeguts del món. En aquest sentit, l'artista nord-americà ha enlluernat audiències de tot el món amb el seu violí i des de l’any 2011 ho fa també com a director musical de la prestigiosa Academy of Saint Martin in the Fields de Londres.

Aquest és el segon concert de la temporada de la FSF a Vila-seca, després que a l'octubre actués a la Costa Daurada el reconegut pianista Ivo Pogorelich. La tercera i darrera cita de l'orquestra al Josep Carreras serà el pròxim 20 de maig amb la Coral Càrmina.
 

Beethoven i Mendelssohn a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

El repertori que oferirà la Franz Schubert Filharmonia, sota la direcció de Joshua Bell, inclou l'Obertura Coriolà, op. 62 —de L. Van Beethoven—; el Concert per a violí i orquestra, op. 64 —de F. Mendelssohn; i la Simfonia núm. 7, op. 92 —de L. Van Beethoven—.

Aquest mateix programa es podrà veure aquesta setmana i la pròxima al Teatre Auditori de Sant Cugat —divendres 17 de març—, a l'Auditori Enric Granados de Lleida —diumenge 19 de març— i al Palau de la Música Catalana de Barcelona —dimarts 21 de març—.

La cita a Vila-seca és aquest pròxim dissabte 18 de març, a les 20 hores, l'Auditori Josep Carreras. Les entrades, que tenen un preu de 26 euros per a públic general, es poden comprar a través del següent enllaç.