Incendi de vegetació a la Pedrera del Còbic a Reus

Els Bombers han rebut l'avís a tres quarts de vuit del vespre d'aquest dimarts, 14 de març

Els Bombers treballen en un altre incendi declarat aquest vespre
Els Bombers treballen en un altre incendi declarat aquest vespre | ACN
14 de març del 2023
Actualitzat a les 21:32h
Un altre incendi crema a la regió de Tarragona aquest dimarts, 14 de març. Després del foc encès entre la Selva del Camp, Vilaplana i l'Albiol, se n'ha declarat un altre al terme municipal de Calafell i encara un tercer al Perelló. Aquest vespre encara s'ha sumat un altre foc a la llista, al terme de Reus.

D'aquest darrer els Bombers de la Generalitat n'han rebut l'avís quan passaven dos minuts de tres quarts de vuit del vespre. Segons informa el cos d'emergències, es tracta d'un incendi de vegetació, concretament canyes, en una finca al camí de la Pedrera del Còbic. Hi ha quatre dotacions dels operatius de prevenció, extinció d'incendis i salvament que hi treballen per estabilitzar-lo, controlar-lo i apagar-lo.

Pel que fa al principal incendi del Baix Camp, els Bombers l'han donat per estabilitzat durant el dia, però encara treballen per controlar-lo. Els Agents Rurals treballen amb la hipòtesi que l'hauria provocat la crema mal apagada de vegetació, de la qual haurien identificat el responsable. Amb tot, la tasca principal continua sent la lluita contra les flames, una feina que el fort vent que ha bufat durant tot el dia, juntament amb la dificultat d'accés a la zona, han complicat considerablement.