Busquen dos gossos a Calafell que es van escapar durant l'incendi

Els dos animals es van escapar quan una família de la urbanització Mas Mel evacuava casa seva

Imatge dels dos gossos que es busquen a Calafell.
Imatge dels dos gossos que es busquen a Calafell. | Instagram
15 de març del 2023
Actualitzat a les 11:53h
Una família de la urbanització Mas Mel de Calafell busca els seus dos gossos, que es van escapar durant l'incendi que afecta el municipi del Baix Penedès des d'aquest dimarts a la tarda. En aquest sentit, han fet una crida a través de les xarxes socials per tal de localitzar els animals.

Concretament, són un pastor belga i un pastor alemany que responen als noms de Kayla i Thor. Els dos animals es van escapar quan la família estava carregant-los al cotxe per marxar davant la proximitat de les flames i el fum al seu domicili.

Els dos gossos no han tornat al domicili i aquest dimecres al matí la família els buscava per la zona més pròxima al bosc.
 

Incendi perimetrat i estabilitzat

Els Bombers de la Generalitat han aixecat aquest matí el confinament per l'incendi de Calafell després d'haver aconseguit perimetrar el foc i estabilitzar els focus secundaris que s’havien originat. A més, no se n’han reproduït de nous.

Miquel López, inspector dels Bombers, ha explicat que durant aquest dimecres controlaran totes les columnes de fum que poden anar sortint a l’interior i al perímetre, i aniran descartant tots els avisos que els faci arribar la població.

En aqeust sentit, les condicions meteorològiques són favorables perquè el vent ha minvat.