Cues quilomètriques per obres i AP-7 tallada per un camió accidentat

L'AP-7 es tallarà durant una estona i es faran desviaments | Unes obres també estan generant molts problemes a l'autopista a Tarragona

S'haurà de tallar l'AP-7 durant una estona a Tarragona.
S'haurà de tallar l'AP-7 durant una estona a Tarragona. | Mossos Esquadra
16 de març del 2023
Actualitzat a la 13:50h
Tarragona torna a viure una jornada complicada pel que fa al trànsit. A primera hora de matí s'han format cues quilomètriques a l'AP-7 entre Altafulla i la Pobla de Montornès per unes obres, i aquest migdia es preveu un nou tall a l'autopista, tot i que en aquesta ocasió a l'Ametlla de Mar.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, està previst que cap a les 14.30 hores d'aquest dijous, 16 de març, es talli aquesta via durant uns trenta minuts aproximadament.

El motiu és la retirada d'un camió que es va accidentar aquest dimecres en aquesta via. Per poder treure'l de la carretera, serà necessària una grua de gran tonatge, i és per això que s'haurà de tallar l'AP-7 mentre durin les tasques.

L'accident va implicar un camió frigorífic que va perdre el control i va bolcar. A conseqüència va perdre la càrrega. Els fets van passar a les 17.26 hores i el conductor va resultar ferit lleu. 

Segons ha explicat Trànsit, els Mossos d'Esquadra regularan el trànsit de vehicles i els desviaran per la sortida 39, cap a la TV-3025 i l'N-340 o l'A-7.