Les 23 rutes que pots fer des de l'Aeroport de Reus

L'Aeroport de Reus presenta la temporada d'estiu per viatjar a 23 destinacions

L'Aeroport de Reus volarà a 23 destinacions.
L'Aeroport de Reus volarà a 23 destinacions. | Laia Solanellas
16 de març del 2023
Actualitzat a les 16:44h
Aquest serà l'estiu de la recuperació total després de la pandèmia i està previst que viatjar torni a ser una de les prioritats per a moltes persones. L'Aeroport de Reus està preparat per acollir els viatgers i comptarà amb fins a 23 destinacions.

L'objectiu de l'Aeroport de Reus és tornar a les xifres prepandèmia i per això ja ha anunciat que hi haurà més d'un milió de seients d'avió disponibles en aquesta campanya d'estiu que arrencarà el 26 de març.

Les aerolínies que volen des de Reus són Air Nostrum, Jet2, Ryanair, TUI Airways, TUI Fly Belgium i la reincorporació de Vueling.

Les 23 destinacions des de l'Aeroport de Reus

Aquestes aerolínies viatjaran fins a 23 destinacions d'Europa i també de l'Estat espanyol. Així doncs, si voleu marxar de vacances i no voleu haver d'agafar un vol des de Barcelona, ho podreu fer des de la Costa Daurada amb aquesta oferta de vols a Reus.

Des de Reus es podrà viatjar a països diferents. Les destinacions de l'Aeroport de Reus per aquest 2023 seran als aeroports d'Aberdeen (Escòcia), Belfast (Irlanda), Birmingham (Anglaterra), Bristol (Anglaterra), Brusel·les (Bèlgica), Cardiff (Gal·les), Charleroi (França), Cork (Irlanda), Dublín (Irlanda), East Midlands (Anglaterra), Edimburg (Escòcia), Eindhoven (Països Baixos), Glasgow (Anglaterra), Leeds (Anglaterra), Leeds (Anglaterra), Liverpool (Anglaterra), Londres Stansted (Anglaterra), Londres Gatwick (Anglaterra), Manchester (Anglaterra), Newcastle (Anglaterra), Palma de Mallorca, París Orly (França), Shannon (Irlanda) i Weeze (Alemanya).

En total són 23 rutes a set països que ofereixen un ampli ventall de possibilitats per organitzar unes bones vacances amb la comoditat de sortir des d'un aeroport més modest i, sobretot, més pròxim per als habitants de la demarcació de Tarragona.