1 de 10
Conca de Barberà

Tots els detalls: Torna el cicle Cultura de Cinema i Animació Infantil de Montblanc

La programació tindrà lloc al llarg del mes de març i abril

Imatge del cinema del Casal | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 17 de març de 2023 a les 08:42 |
Montblanc tornarà a comptar amb el cicle Cultura de cinema i animació infantil. Enguany tindrà lloc al llarg del mes de març i abril. Aquest cicle es va impulsar per complementar les sessions de cinema que ja oferia el cicle CINC i el XIC de l’Òmnium, amb espectacles per a públic familiar.

La sessió de cinema en català està pel diumenge dia 19 de març a les 5 de la tarda a la sala de Cinema del Casal. Les pel·lícules que el CINC i l’Òmnium proposen són “el Gat amb botes. L’últim desig”, “el Cargol i la balena”, “el Prodigiós Maurice” i “Lil, el meu amic cocodril”. El preu de les entrades és de 4 euros.


Els espectacles estan previstos els diumenges 26 de març, 2 i 16 d’abril a les 18.00 h de la tarda al Centre Cultural Sant Jordi. El preu de l’entrada serà de 3 euros perespectacle i 5 euros l'abonament. Les entrades es podran adquirir a través de codetickets de l’Ajuntament de Montblanc.

Aquest cicle ha estat organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Montblanc amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, el CINC, Òmnium Cultura i els TDP Montblanc. Cal destacar que l’espectacle THE GREAT CIRCUSMAN està patrocinat per l’acadèmia Liz’s House de Montblanc. 

 
Participació