El Nàstic guanya amb dubtes al Calahorra gràcies a un penal de Bonilla

Els grana s'imposen per la mínima al Calahorra gràcies a un penal transformat per Bonilla en la recta final del matx. Els visitants han empatat un 2-0 en contra en només cinc minuts

Els grana han sumat tres punts però no han dissipat els dubtes amb el joc ofert
Els grana han sumat tres punts però no han dissipat els dubtes amb el joc ofert | Club Gimnàstic
19 de març del 2023
Actualitzat a les 19:47h
El Nàstic de Tarragona ha tornat a guanyar al Nou Estadi Costa Daurada després d'imposar-se per 3 a 2 al Calahorra. Els tarragonins, que rebien un dels pitjors equips de la lliga amb la classificació a la mà, han necessitat un penal en la recta final del matx per sumar la victòria. Els homes dirigits per Dani Vidal, que havien marxat al descans guanyant per dos gols, s'han complicat la vida i quasi cedeixen un empat després d'un millorable segon temps.

Dues cares ben diferenciades

El conjunt grana que ha jugat aquesta tarda sobre la gespa de la Budallera ha estat un de ben bipolar. Els tarragonins han deixat bones sensacions en els primers 45 minuts gràcies al marcador favorable, però els nervis del primer temps i l'efectivitat del Calahorra a l'inici de la represa quasi provoquen un nou mal de cap a la seu nastiquera. I és que si hi ha hagut quelcom que ha sobrevolat el Nou Estadi aquesta tarda han estat nervis.

Els tarragonins ho han acusat ben d'hora amb un joc ple d'imprecisions que es veia afectat davant l'actuació del Calahorra. Unes pors que s'han dissipat quan Marc Fernández anotava en el pitjor moment dels grana. Una jugada per la banda esquerra acabava amb un rebuig que li arribava a l'ex de l'Andorra per superar el porter visitant Martínez amb un xut col·locat en el minut 22. La tranquil·litat davant d'un dels pitjors equips de la lliga arribava amb un Aarón Rey que culminava sense oposició una jugada individual de Marc Fernández en el minut 36.

Amb dues dianes de marge semblava molt difícil que el partit es compliqués en excés. El Calahorra, amb un magnífic inici de segona meitat, convertia els temors en una realitat quan Baselga posava el 2-1 en el minut 50 i Davo empatava en el 55'. El neguit de la graderia es convertia en empipament i xiulets davant un Nàstic que trontollava en totes les seves línies. Una por que s'ha anat perdent fins que Javi Bonilla transformava un penal favorable en el minut 85.

El Nàstic no ha volgut que l'encontre es jugués més i s'ha defensat fins a confirmar un necessari triomf que dona tres punts més, però no acaba de treure els dubtes sobre un irregular equip que no està lluitant per allò que està construït. Amb aquest triomf, l'equip és onzè a la taula amb 37 punts, a vuit de la zona de playoff i set per sobre del descens. Diumenge vinent a les 18.00 hores toca visitar un Castellón que segueix a la segona plaça lluitant per l'ascens directe contra l'Eldense.

FITXA TÈCNICA
Gimnàstic

Manu, Domingo (Tirlea 79'), Quintanilla, Josema, Oriol, Montes Arce, Montalvo, Rey (Pochettino 67'), Robert (Guillermo 67'), Marc Fernández (Bonilla 79') i Lupu (Álvarez 56')
Calahorra
Martínez, López, Zubiri, Rojas, Kortazar, Vidorreta, Santana (Pascu 59'), Ibarrondo (Calvillo 65'), Saénz, Fernández (Arias 65') i Baselga
Targetes grogues
Per als locals Josema (34'), Oriol (44') i Lupu (48') i per als visitants Santana (26'), Zubiri (83') i Vidorreta (89')