El Port posa en marxa la quatre edició del la mostra artística 'Expressa't'

Tindrà lloc els dies 13 i 14 de maig davant el Tinglado 1 del Moll de Costa

La mostra artística reunirà vuit escoles i entitats davant el Tinglado 1 del Moll de Costa.
La mostra artística reunirà vuit escoles i entitats davant el Tinglado 1 del Moll de Costa. | Cedida
21 de març del 2023
Actualitzat a les 10:30h
El Port de Tarragona impulsa la quarta edició de la mostra artística 'Expressa't', que es farà davant del Tinglado 1 del Moll de Costa els dies 13 i 14 de maig. Per a participar cal fer la inscripció, abans del 2 de maig, a través del correu electrònic neus.pamies@cemapt.cat, adjuntant la documentació necessària publicada al següent enllaç.

En aquest sentit, el 4 de maig es donaran a conèixer les vuit escoles i entitats que podran participar en l’edició d’enguany, amb l’horari i el dia assignat per a la seva actuació.

Cada edició ha aconseguit superar l’anterior, en un impuls, des del Port de Tarragona, que el Moll de Costa esdevingui el 'Moll de la Cultura' i aculli tota mena d’actuacions artístiques.
 

L'escenari estarà ubicat davant del Tinglado 1

La primera edició, que va tenir lloc el maig de 2021, va néixer davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Així, l'organisme té com a objectiu continuar impulsant la mostra per promoure la cultura al territori i, en especial, realçar la tasca que duen a terme les escoles, associacions i entitats en l’àmbit cultural en diferents vessants.

En aquesta edició que es farà els dies 13 i 14 de maig hi poden participar totes les escoles, centres, associacions o entitats públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques citades anteriorment.

L’escenari de les actuacions s'ubicarà a la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa i es col·locaran cadires per al públic assistent.
 

Difusió, peticions i selecció

Els criteris de selecció de les entitats participants seran aplegar les escoles, les associacions i les entitats de diferents disciplines artístiques, la valoració de cada proposta presentada i l’ordre d’arribada de les peticions. El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes i el dijous 4 de maig es donaran a conèixer les vuit escoles i entitats que participaran.

Les entitats seleccionades rebran un correu confirmant la seva participació i també es farà pública a la pàgina web i a les xarxes socials de Port de Tarragona.