Un espectacular incendi calcina un pis a Cambrils

L'edifici ha estat desallotjat i les flames han deixat afectats dos pisos més

L'espectacular incendi de Cambrils per sort no ha deixat ferits.
L'espectacular incendi de Cambrils per sort no ha deixat ferits. | Toni Fargas
22 de març del 2023
Actualitzat a les 9:55h
Gran ensurt aquesta nit a Cambrils. Un incendi ha obligat ha activat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i ha calcinat completament un pis en un edifici de sis plantes.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís pels volts de les onze de la nit. Ràpidament diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat es van activar davant de la gravetat de l'incendi. Quan van arribar al lloc dels fets, al carrer de les Balears, les flames estaven força desenvolupades.

Els veïns ja havien sortit de les seves cases per precaució i els bombers van poder treballar amb tranquil·litat després de comprovar que no hi havia persones atrapades.

Investigació oberta de la policia

Durant hores, els bombers van estar treballant per apagar l'incendi, molt virulent. Finalment, van poder fer-ho, tot i que el pis de la quarta planta, on es van originar les flames, va quedar completament afectat.

La façana de l'immoble també es va veure afectada, així com el pis superior i inferior d'on es va iniciar el foc

Un cop els bombers van ventilar l'edifici i van comprovar que tot era correcte, van permetre els veïns i veïnes tornar a les seves cases.

Qui no va dormir a casa van ser els inquilins del quart pis on es va originar el foc, ja que després de prendre'ls declaració al lloc dels fets la Policia Local de Cambrils els va dur a comissaria i ha obert una investigació pels fets.