Mor un veí de l'Albiol practicant salt base al congost de Mont-Rebei

L'home, de 42 anys, va perdre la vida aquest dimarts al matí

L'home es va accidentar mentre practicava salt base.
L'home es va accidentar mentre practicava salt base. | Bombers
22 de març del 2023
Actualitzat a les 9:29h
Els serveis d'emergències van actuar aquest dimarts, 21 de març, a les 11.03 hores del matí en un accident mortal a la zona del Congost de Mont-rebei. Una persona que practicava salt base en aquesta àrea va perdre la vida en estavellar-se per causes que es desconeixen.

La víctima mortal d'aquest tràgic accident és un veí de 42 anys de l'Albiol. Fins al lloc de l’accident s’hi ha desplaçat la unitat de rescat dels Bombers de la Generalitat amb l’helicòpter i efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i el metge del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Una vegada localitzada la persona accidentada, l’helicòpter ha deixat els efectius a terra, que en fer-li el reconeixement han confirmat que era morta.

Posteriorment, l’helicòpter s’ha retirat fins al Prat d’Àger i els efectius han esperat l’arribada de les autoritatsjudicials. En aquest sentit, s’ha activat la patrulla d’Investigació de la Noguera dels Mossos d’Esquadra, que ha fet suport i coordinació de les tasques judicials en l’aixecament del cos.

També s’hi ha desplaçat efectius de la Unitat d’Intervenció a Muntanya dels Mossos d’Esquadra, en helicòpter, per fer l’extracció de la víctima.