Troben una noia morta amb signes de violència a tocar de l'N-420, a Móra la Nova

Segon crim en una setmana a la demarcació de Tarragona, en aquesta ocasió a Móra la Nova

Els Mossos investiguen un nou crim a Móra la Nova.
Els Mossos investiguen un nou crim a Móra la Nova. | TarragonaDigital
23 de març del 2023
Actualitzat a la 13:24h
La crònica negra de la demarcació de Tarragona escriu una nova pàgina aquest dijous, 23 de març. Un nou cadàver, d'una dona jove, ha estat trobat a primera hora d'aquest matí a Móra la Nova, en una finca agrícola a tocar de l'N-420.



Un important desplegament de Mossos d'Esquadra s'ha pogut veure al punt on ha aparegut el cos, amb signes de criminalitat. La policia catalana encara és al lloc dels fets per agafar proves i investigar què ha passat. També s'ha desplegat l'helicòpter dels mossos per trobar el presumpte o presumptes autors del crim, que podria ser de caràcter masclista.

De moment es desconeixen més detalls. Els Mossos d'Esquadra encara no han confirmat aquestes informacions, però l'aparició del cos coincideix amb la desaparició d'una noia de Garcia des del vespre d'aquest dimecres, una jove d'entre 24 i 26 anys que hauria sortit de treballar des d'una residència i no hauria tornat a casa.

Agents judicials del jutjat de Falset han fet l'aixecament del cadàver pels volts de les dotze del migdia al terreny agrícola, un camp d'oliveres a tocar de l'N-420 i de l'accés a la zona nord de Móra la Nova des d'aquesta carretera, on s'ha trobat el cos de la noia.

Com ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJC) el jutjat està a l'espera de rebre l'atestat policial així com l'informe de l'autòpsia que permeti la identificació judicial del cos. La causa no està declarada secreta.
 

Segon crim en una setmana a Tarragona

Aquest és el segon crim en només una setmana a la demarcació de Tarragona. Aquest dimarts a la tarda una persona va aparèixer morta, semienterrada, en un edifici ocupat de Valls, al carrer de l'Església.

En aquesta ocasió, els Mossos d'Esquadra ja han detingut dues persones presumptament relacionades amb el cas, tot i que la investigació segueix oberta.