1 de 10
MÚSICA

El 10è aniversari de l'Accents arrencarà amb un concert de Judit Neddermann

La cantautora del Maresme presentarà 'Lar' a la Sala Santa Llúcia de Reus el 19 de maig

Imatge promocional de la cantautora Judit Neddermann. | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 23 de març de 2023 a les 10:45 |
El Festival Accents arrencarà els actes de celebració del seu 10è aniversari el divendres 19 de maig, a les 21 hores, amb un concert de la cantautora Judit Neddermann a l'Auditori de la Sala Santa Llúcia de Reus. Aquesta cita és fruit de l'aliança teixida amb el Mercat de la Música Viva de Vic (MMVV), a través del projecte 'El MMVV es Mou!' i el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus.

La cantautora catalana presentarà a la capital del Baix Camp el seu darrer treball, 'Lar'. En aquest sentit, les entrades per al concert ja es poden comprar al preu de 15 euros a través del següent enllaç. El dia del concert, a taquilla, el preu de l'entrada serà de 20 euros.

 

Promoció i difusió de noves propostes

El projecte 'El MMVV es Mou!' va néixer fa dos anys i el seu objectiu principal és programar propostes que presenten nou disc abans de setembre. Això ha portat al MMVV a buscar complicitats amb altres festivals del territori, com és el cas de l'Accents, que també tenen interès en alguns d'aquests artistes.

D'aquesta manera, el MMVV i el Festival Accents col·laboren en la promoció i la difusió de noves propostes. "És un honor que una institució tan important com és el Mercat de la Música Viva de Vic hagi pensat en l'Accents per fer arribar, per primer cop, 'El MMVV es Mou!' al sud de Catalunya”, ha explicat Isaac Albesa, director artístic de l'Accents.

 

Tret de sortida al 10è aniversari de l’Accents

Judit Neddermann serà l'artista convidada per iniciar la programació del 10è aniversari de l'Accents, que se celebrarà durant la tardor 2023 i que enguany oferirà altres novetats. La cantant del Maresme presentarà a Reus un disc d'agraïment a les influències que han marcat la seva carrera musical que són la música brasilera i el folklore ibèric.

En aquest sentit, el treball ofereix unes cançons alegres i naturals com ella mateixa, que interpretarà acompanyada de la guitarra i el pandero i liderant un trio en el qual també canten Nerea Pozo i Nacho Melús.


Aquesta serà la tercera vegada que Neddermann actuï al Festival Accents. Primer ho va fer a Cal Massó l’any 2015, en la segona edició de l’Accents, i tres anys més tard anys ho va fer a la Cripta de l’Ermita de Cambrils on va exhaurir les entrades.
Participació