El Nàstic s'enfrontarà al Castellón buscant un triomf esperançador

Els tarragonins volen demostrar que les opcions de jugar el playoff d'ascens encara existeixen enduent-se els tres punts del camp del segon classificat

Dani Vidal afronta el segon partit lluny de casa des que és entrenador grana
Dani Vidal afronta el segon partit lluny de casa des que és entrenador grana | Club Gimnàstic
25 de març del 2023
Actualitzat a les 17:36h
El Nàstic de Tarragona jugarà diumenge a les 18.00 hores al camp del Club Deportivo Castellón, matx de la jornada 29 del grup II de Primera RFEF. Els grana, van guanyar el darrer matx contra el Calahorra, volen repetir sensacions contra un equip que lluita per quedar campió. Només queden 30 punts en joc i els homes dirigits per Dani Vidal volen demostrar que jugar la promoció d'ascens encara és possible reduint diferències jornada rere jornada.
 

Pablo Fernández, única baixa confirmada

Dani Vidal, tècnic del Nàstic, afrontarà el segon partit com a visitant des que ocupa la banqueta tarragonina amb l'única baixa confirmada del davanter Pablo Fernández. La resta de la plantilla està disponible, comptant amb la novetat del defensa Marc Trilles, novament disponible després de complir el partit de sanció per l'expulsió a l'Estadi Johan Cruyff. L'objectiu del Nàstic no és un altre que guanyar, endur-se els tres punts d'aquest partit i pensar a curt termini per intentar donar la sorpresa i colar-se entre els cinc primers quan acabi la lliga.



"Anirem amb la idea i el convenciment d'emportar-nos els tres punts, s'ha treballat tota la setmana amb aquest objectiu i els veig bé i els veig convençuts", ha comentat Dani Vidal a la sala de premsa del Nou Estadi Costa Daurada. Per intentar assolir el repte, els tarragonins hauran d'imposar-se a un Castellón que és segon a la taula amb 48 punts, cinc menys que l'Eldense (líder). Els blanc-i-negres no poden punxar més si volen tenir opcions d'ascendir directament a Segona Divisió sense haver de passar pel playoff.

Sergio Fusión Rosel serà l'àrbitre encarregat de xiular a Castàlia, estadi que comptarà amb la presència de quasi dos centenars d'aficionats que es desplaçaran des de Tarragona.