Viñuales marca les línies mestres del seu projecte: «Posar les persones al centre»

El candidat socialista a l'alcaldia de Tarragona ha pronunciat una conferència de ciutat davant més de 400 persones al Campus Catalunya de la URV

Més de 400 persones han omplert l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV.
Més de 400 persones han omplert l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV. | PSC Tarragona
27 de març del 2023
Actualitzat el 28 de març a les 10:06h
Rubén Viñuales, candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, ha posat el colofó a la precampanya amb una conferència a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV. Davant més de 400 persones, entre representants de la societat civil, ciutadans i membres de la llista electoral, Viñuales ha desgranat les línies mestres del seu projecte polític.



Entre altres, han assistit a l'acte el subdelegat del govern espanyol, Santi Castellà; la candidata del PSC de Reus, Sandra Guaita; el director de Desenvolupament Corporatiu del Port, Joan Basora; el president de la FAVT, Alfonso López; el sindicalista Ángel Martín de Sande; o el president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam.

L'acte ha comptat amb la número 2 de la llista, Montse Adan, com a presentadora. Després d'una intervenció inicial, ha fet una entrevista a Viñuales, que, entre altres respostes, ha assegurat que "Tarragona no té rumb i jo vull proposar solucions".
 

"Volem una Tarragona ambiciosa, que torni a posar les persones al centre de les decisions"

El cap de llista socialista ha assegurat que "volem una Tarragona ambiciosa, que torni a posar les persones al centre de les decisions. No podem parlar de grans projectes, si no solucionem les necessitats reals de la gent". En aquest sentit, el seu projecte es basa en sis pilars: millora de l'espai públic, serveis socials, neteja, habitatge, treball digne i seguretat".