Abús en una discoteca de Badalona: la víctima és un jove de Tarragona

Els fets van tenir lloc la nit del passat 3 de març

Els fets van tenir lloc a la discoteca Titus de Badalona.
Els fets van tenir lloc a la discoteca Titus de Badalona. | Arxiu ND
31 de març del 2023
Actualitzat a les 10:49h
Els Mossos d'Esquadra investiguen una suposada agressió sexual que hauria tingut lloc el passat 3 de desembre als lavabos de la discoteca Titus de Badalona. Segons ha avançat el digital 'Metrópoli Abierta', la víctima és un jove de 19 anys i veí de Tarragona, que va ser assaltat per un home.

Segons el relat del mitjà, el noi va anar al local d'oci nocturn amb unes amigues. En un moment de la nit, va anar als lavabos i allà, segons va declarar la víctima, va ser agredit sexualment per un home. En sortir dels lavabos, va explicar els fets a les seves amigues, tot i que no van avisar el personal de la discoteca.
 

El SEM va atendre la víctima al lloc dels fets

Un membre del personal de seguretat de l'establiment es va apropar al grup en veure rebombori i saber si passava alguna cosa. En tenir coneixement dels fets, es va activar el protocol corresponent i es va tancar el bany on hauria tingut lloc l'agressió. Tot i trucar els Mossos, el gerent del local ha assegurat que no van presentar-se al lloc.

En aquest sentit, es va avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre la víctima. Segons el citat mitjà, el jove només recorda fragments dels fets. Així mateix, des de la discoteca han explicat que ni el personal de neteja ni el de seguretat van veure ni escoltar res estrany.

La policia catalana manté oberta una investigació sobre els fets, amb el testimoni de la víctima i les imatges de les càmeres de seguretat del local.