El Nàstic deixa escapar dos punts davant La Nucía

Els grana s'estavellen en dues ocasions contra la fusta contra La Nucía i veuen com volen dos punts del Nou Estadi Costa Daurada

Aarón Rey rep la pressió d'un defensa de La Nucía
Aarón Rey rep la pressió d'un defensa de La Nucía | Club Gimnàstic
01 d'abril del 2023
Actualitzat a les 22:45h
El Nàstic de Tarragona no ha pogut passar de l'empat (0-0) contra La Nucíai deixa escapar un triomf al Nou Estadi Costa Daurada que es considerava vital per no complicar-se la vida. Els homes dirigits per Dani Vidal no han pogut superar la defensa visitant i s'han trobat amb dues pilotes a la fusta que han impedit el triomf. Deixar la porteria a zero per segon partit seguit és el factor més positiu dins d'un Nàstic que pot complicar-se l'existència depenent dels resultats de diumenge.

Dues fustes que eviten el triomf

Els primers 45 minuts han deixat clar el tipus de partit que s'anava a veure sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada. Els grana han buscat la porteria rival des de l'inici del matx, però La Nucía no s'ha quedat enrere i la pressió asfixiant de mig del camp cap endavant ha passat factura al joc local. Així ha arribat la primera i més clara ocasió de gol dels primers 45 minuts dels homes dirigits per Dani Vidal.

Una centrada de Marc Fernández des de la banda esquerra era rematada de cap per Lupu, qui enviava l'esfèric al travesser. La segona jugada ha estat rebutjada pel porter Ackermann amb una bona intervenció amb els peus. Corria el minut 5 i no seria fins al 34 quan els visitants respondrien amb un xut de Jorge Garcia que Manu Garcia desviava a corner quan semblava que el gol estava fet.

No ha estat fins al segon temps quan s'han tornat a veure ocasions clares, sent novament un pal l'arribada més important dels grana. Concretament, ha estat en el minut 70 quan una centrada des de la banda dreta acabava amb una rematada tendra a la base del pal dret d'Ackermann. Els locals han intentat trobar el forat valencià, però no hi ha hagut encert. La manca de precisió en els controls i en els darrers metres han permès arribar al final del matx amb un La Nucía que ha pogut endur-se el triomf i no fos per una intervenció de mèrit de Manuen el minut 92.

Amb aquest trist empat, el Nàstic queda provisionalment a la desena plaça amb 39 punts. La pròxima cita dels tarragonins serà dissabte vinent a les 19.15 hores jugant al camp del Sabadell.

FITXA TÈCNICA
Gimnàstic

Manu, Tirlea, Quintanilla, Trilles, Oriol, Montalvo, Gorostidi, Rey, Robert (Guillermo 55'), Marc Fernández (Bonilla 70') i Lupu
La Nucia
Ackermann, Romera, Ángel López, Kevin, Dasquet, JaviMartín, Bustillo (Eneko 62'), Moisés (Savall 62'), Josema (Gómez 78'), Mariano (Delgado 68') i Jorge Garcia (Borja 68')
Targetes grogues
Per als locals M. Fernández (45'), Oriol (53') i Quintanilla (86') i per als visitants López (19'), Josema (53'), Romera (71') i Josema (74')